[vc_row css=”.vc_custom_1488980041194{padding-top: 25px !important;}”][vc_column width=”1/4″][stm_sidebar sidebar=”527″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_custom_heading stm_title_font_weight=”700″ source=”post_title” font_container=”tag:h5|text_align:right” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]
مدیران سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه جمعی از مدیران کارخانه های دارویی کشور از خط تولید و توانمندیهای شرکت آنیل پک بازدید نمودند.
دکتر برندگی مدیرکل اداره داروی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت طی سخنانی با اشاره به نقش مهم بسته بندی در روند چرخه دارویی گفت: شرکت آنیل پک تمامی استانداردها ، تجهیزات و توانمندی های لازم برای تولید بسته بندی های دارویی را فراهم آورده و امیدواریم بتواند با ارائه خدمات مناسب کارخانه های دارویی کشور را در تامین بسته بندی یاری نماید و از سوی دیگر امیدواریم کارخانه های دارویی نیز از این سرمایه گذاری و خدمات حرفه ای استفاده و بهره کافی را ببرند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]