لیبلینگ، اکنون، به عنوان شاخصی تأثیرگذار بر چرخه تأمین و توزیع و البته مکملِ صنعت بستهبندی، تأثیر افزونتری بر رونق صادرات و مراودات اقتصادی غذایی و کشاورزی دارد. این صنعت، با بهینهسازی عملیات زنجیره تأمین و بهبود رضایت مشتری، چرخهی تجاری این صنایع را رونق میدهد و روابط تجاری را همبستهتر و حتی جهانیتر میکند؛ به نحوی که جریانهای اصلی اقتصاد و صنایع رو به رشد جهان، قویاً نیازمند تکیه بر تولیدکنندگان و چاپکاران لیبلی شدهاند که بتوانند با بهرهگیری از فناوریهای نوین، از برندها و محصولات خوب و بازار رو به رشد حمایت کنند.
کمااینکه اندازه بازار جهانی بستهبندی به ۱٫۵۸ تریلیون دلار تا سال ۲۰۳۲ خواهد رسید؛ رشد بازار جهانی لیبلهای«IML» که در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۸/۱ میلیارد دلار بود با رشد ۹/۶ درصدی«CAGR» در سال ۲۰۲۷ ارزشی بیش از ۹/۲ میلیارد دلار مییابد و چاپ و بستهبندی از ورای مداخلات فناوری، بسیاری از صنایع را به پیشرانهای جهانی تبدیل میکند. پیشرانی که طبق تحلیل هفته گذشتهی«WorldData»، تا هشت سال دیگر برای آسیا و اقیانوسیه در بخش کشاورزی از غلات و لبنیات گرفته تا نهادهها دامی، قطعی و نیازمند توجه به موضوعاتی مهم است.
برای نمونه، کشورهای آسیایی که اکنون با ۴۰٫۲ درصد از سهم بازار پیشتاز بخش بستهبندی و لیبلِ غذای کودک در جهان هستند، عامل مهم محرک بازار جهانی بستهبندی و لیبلِ صنعت بستنی با ارزش ۱۳۰۶٫۷ میلیون دلار در سال ۲۰۳۲ محسوب میشوند و اثرگذار در ارزش ۱۱۷۴٫۰۳ میلیارد دلاری بازار نان و شیرینی جهان خواهند بود، برای پیشگامی در ایجاد و تولید راهحلهای بستهبندی و لیبل اخلاقی«مفهوم جدید در صنعت بستهبندی ۲۰۸۰»، نیازمند تسلط بر سواد تجاری مدرن و همسویی با الزامات بازیگران فعلی بازارهای جهانی آی ام ال هستند و در صورت بیتوجهی، جایگاه مورد انتظار را از دست میدهند.