• 031-38108
  • info[@]anilpack.com
  • insta
  • linkedin
  • Facebook
  • EN
  • AR
logo-1401logo-1401logo-1401logo-1401
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • محصولات
    • چاپ لیبل IML – ای ام ال
    • چاپ لیبل TML – تی ام ال
    • چاپ لیبل IMD – ای ام دی
    • چاپ لیبل BML – بی ام ال
  • بازارها
  • آکادمی IML
  • مسوولیت اجتماعی
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
✕

IML سفیر نوآوری و جذابیتِ نسل Z است

  • صفحه نخست
  • مقالات و گزارش های تخصصی
  • IML سفیر نوآوری و جذابیتِ نسل Z است
صادرات ماشین‌آلات تزریق، مزیت اقتصادی ندارد
مهر 1, 1403
پاییز سختی در انتظار صنعت است
مهر 3, 1403
منتشر شده توسط آنیل پک

IML سفیر نوآوری و جذابیتِ نسل Z است

آسیه اسدپور، مدیر ارتباطات راهبردی و آکادمی IML آنیل پک

نسل زد بخش بزرگی از اقتصاد و صنعت را تشکیل می‌دهد و چشم‌پوشی از نیازها و ترجیحات این نسل به معنای چشم‌پوشی از بخش بزرگی از اقتصاد ایران است. نسل زد در ایران جمعیتی بالغ بر ۱۶ تا ۱۷ میلیون نفر دارد که نزدیک به ۲۰ درصد جمعیت کشور هستند و این بازار بزرگ گردش مالی بزرگی را به خود اختصاص داده است. بر اساس برآوردهای انجام‌شده، نسل زد نزدیک به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان خرید مستقیم انواع کالا(خرید مستقیم و مستقل) دارد؛ همچنین به صورت غیرمستقیم در خرید انواع کالا‌های خاص مشارکت دارد و در یک بازار ۸۰۰ هزار میلیاردتومانی، نقش موثری ایفا می‌کند. بنابراین بخش قابل توجهی از بازار را تشکیل می‌دهد و چشم‌پوشی از قدرت خرید یا نیازهای آن‌ها و ترجیحاتشان به معنی چشم‌پوشی از اقتصاد بازار است. کمااینکه، در این بازار بزرگ، قدرت خرید این نسل هم اهمیت بسیاری دارد. هرچه درآمد آن‌ها بیشتر و قدرت خریدشان بالاتر باشد، در نتیجه اقتصاد، رونق و پویایی بیشتری خواهد داشت. از این‌رو، اشتغال و درآمدزایی این نسل و تلاش برای رفع موانع بازار کار آنان یک اهمیت غیرقابل انکار در اقتصاد و چرخه تولید است.

با IML ریسک‌پذیر باشید

نکته مهم دیگر این‌‌که، شرکت‌ها و تولیدکننده‌ها باید به نسل زد به عنوان یک فرصت نگاه کنند؛ به عنوان یک بازار بکر که می‌توانند از نظر تجاری، ارزشمند باشند. در واقع، تولیدگران باید نیازها و انتظارات این نسل را به خوبی درک و تلاش کنند تا محصولات متناسب با این نسل تولید شود. برندسازی هم یک فرصت تجاری طلایی محسوب می‌شود؛ اما این‌در حالی است که طبق پژوهش‌ها، تاکنون، هیچ برند ایرانی در میان ۲۰ برند اول، مورد سلیقه این نسل نبوده و این یعنی، زنرال‌ها، در فعالیت‌های ارتباطی و بازاریابی شرکت‌ها، نادیده گرفته شده‌اند یا موفقیت چشمگیری در تأمین خواسته‌های آن‌ها حاصل نشده است. مضاف بر این‌که، نسل زد، سبک خاصی از بسته‌بندی و حتی نام‌گذاری را ترجیح می‌دهد. معمولاً به طعم‌های جدید و متفاوت علاقه دارد. دوست دارد با محصول متفاوت و حتی ساختارشکن روبه‌رو شود. نوآوری و خلاقیت برای آن‌ها، اهمیت زیادی دارد. حتی ممکن است «تفاوت در طراحی لیبل و بسته‌بندی محصول» برای آن‌ها جذاب‌تر از «برند» و حتی «قیمت» باشد. اما معمولاً بسیاری از شرکت‌ها، ریسک‌پذیر نیستند و تمایل دارند با الگوهای محافظه‌کارانه‌ای، به توسعه محصول خود بپردازند.

IML، سرزمین جادوی نسل Z است

البته این محافظه‌کاری در حالی است که هفته قبل، متخصصان نسل زی از انجمن لیبل‌FINAT، سازمان ملل متحد و مؤسسات آموزشی فناوری و مدیریت رسانه‌های گرافیکی اسپانیا، در میزگردی تخصصی با عنوان«‌صنعت لیبل چگونه می‌تواند از ژنرال‌ها استفاده کند؟» اعلام کردند «صنعت بسته‌بندی و لیبل می‌تواند سفیر این نسل باشد»؛ چرا که با پرهیز از تعصبات تجاری و گرایش به فناوری‌های نوین، بسیاری از شرکت‌ها توانسته‌اند محصولی را تولید کنند که مخاطب جوان و سرمایه انسانی آینده جذب آن شوند. به استدلال آن‌ها، همان‌گونه که لیبل‌IML می‌تواند چرخشی ۳۶۰‌درجه به دور ظرف یک محصول داشته باشد، یک فیلمبرداری‌ ۳۶۰‌ثانیه‌ای از زندگی نسل زی هم نشان می‌دهد که آن‌ها چه چیزی را می‌خواهند و چقدر نیازهایشان مانند خلاقیت در IML، مبتنی بر جذابیت و فناوری است و بر دامنه وفاداری‌شان تأثیر می‌گذارد. لورا بس،کارشناس ژنرال‌های‌Z و سفیر سابق جوانان سازمان ملل، آناستاسیوس پولیتیس، از IC، دانا کیلارسکا از شرکت لیبل اسلواکی Purgina و تام بیکر از Baker Labels، در پنل تخصصی‌FINAT، به عنوان یک اجماع کارشناسانه و در بیانیه‌ای راهکار محور، تأکید کردند، وقتی هزاره ها وارد چرخه کار شدند، تولید، بحران بانکی را تجربه می‌کرد، بنابراین، آن‌ها به جبر، نقطه شروع متفاوتی داشتند و طبیعتاً باید سخت تلاش می‌کردند تا شغلی پیدا کنند که متأسفانه به استانداردهای بالایی هم نرسیدند؛ اما نسل جوان امروز، آموزش‌محور است، به یک تخصص برای یک شغل اکتفا نمی‌کند، در همه جا حضور آنلاین دارد، از یادگیری پول به دست می‌آورد و اگر فقط ۶۰ ثانیه از زندگی آن‌ها را آپلود عمومی کنیم، می‌بنیم که لازم نیست ما یک تولیدکننده‌ی فوق‌العاده حرفه‌ای سنتی باشیم، چون مخاطب ما عاشق هر آن چیزی است که ردی از فناوری و تکنولوژی هوشمند دارد و تا خلاقیتی نبیند جذب چیزی نمی‌شود؛ خلاقیتی که صنعت چاپ مأمن آن است و حالا لیبل‌های‌IML، این خلاقیت و جذابیت را با دوری تند به بالاترین سطح خود رسانده‌اند؛ IML، اکنون، سرزمین ماشین، مرکب و فناوری است و مطالعات در اروپا نشان داده با یک معرفی ساده هر روز شش نفر از نسل جدید می‌تواند وارد این حرفه شود و دنیای چاپ را حتی اگر به روز صفر رسیده باشد، به نهایت پیشرفت برساند و این یعنی ما، هم مخاطب برای محصول خود داریم و هم سرمایه برای تولید محصولاتِ نوآور؛ از این‌حیث چون در سیستم‌های آموزشی رسمی ما، آموزشی برای IML و بسته‌بندی‌ با آن وجود ندارد، شاید دنیای تجارت به جای محافظه‌کاری نیاز به آموزش در یک حلقه بین‌المللی و تبلیغ هنرمندانه برای این صنعت دارد تا هم سود کند و هم سرمایه‌گذاری؛ کاری که گفتن آن آسان اما عملیاتی ساختنش قطعاً دشوار، ولی شدنی است.

 

جهت سفارش چاپ لطفا با ما تماس بگیرید
۰۳۱۳۸۱۰۸

اشتراک
آنیل پک
آنیل پک

مطالب مرتبط

اسفند 20, 1403

چرا شکلات‌ها با IML شیرین‌تر شده‌اند؟


اطلاعات بیشتر
اسفند 13, 1403

IML، دریچه امیدبخش لیبل‌های اروپایی


اطلاعات بیشتر
اسفند 11, 1403

IML‌، شهر نئومیِ بسته‌بندی جهان است


اطلاعات بیشتر
اسفند 6, 1403

هفت راهکارِ صنعتگران برای تولید ۱۴۰۴


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

✕

مجله IML

  • مقالات و گزارش های تخصصی
  • ویدیو بلاگ
  • مجله IML
  • مسئولیت های اجتماعی
  • یادداشت ها
  • اخبار IML
  • اخبار

آخرین مطالب

  • 0
    چرا شکلات‌ها با IML شیرین‌تر شده‌اند؟
    اسفند 20, 1403
  • 0
    IML، دریچه امیدبخش لیبل‌های اروپایی
    اسفند 13, 1403
  • 0
    IML‌، شهر نئومیِ بسته‌بندی جهان است
    اسفند 11, 1403
  • 0
    هفت راهکارِ صنعتگران برای تولید ۱۴۰۴
    اسفند 6, 1403
  • 0
    فناوری با چاپ افست چه خواهد کرد؟
    اسفند 4, 1403


آنیل‌پک، با سابقه‌ درخشان ۲۰ ساله در صنعت چاپ، نشر و رسانه، در سال 94، وارد صنعت بسته‌بندی و چاپ لیبل شد. این شرکت، اکنون برندی قدرتمند در تولید لیبل‌های درون قالبی (‌IML) است.
ادامه مطلب >>

منوی راهبردی

  • صفحه نخست
  • بازارها
  • اخبار و مقالات تخصصی
  • محصولات

اطلاعات تماس

  • آدرس: اصفهان-شهرک صنعتی جی-خیابان یکم-فرعی ۱۰-پلاک۱۳۹
  • تلفن : 38108-031
  • sales@anilpack.com


®© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت آنیل پک می باشد.
    • insta
    • linkedin
    • Facebook
    • EN
    • AR
    1